ta inte svininfluensan vaccinet

TA INTE VACCINET MOT SVININFLUENSAN!
Har precis läst över 60 sidor med bevis på att vaccinet mot svininfluensan är ett experiment och kan orsaka massa hemska saker! Ni kan själva läsa om det här ---> http://www.cmef.eu/pdf/jk.pdf

Och för er lata människor som inte orkar läsa så har jag klippt ut några rader.

Den överreaktion som är demonstrerad av personerna i denna anmälan med hänseende till svininfluensan och den massvaccineringen som är planerad är inte i proportion till riskerna med det otillräckligt testade vaccinet, speciellt inte då de flesta människorna har tillfrisknat från svininfluensan enbart genom vila. När man påbörjar massvaccineringen av 9 miljoner svenskar skall man först ha ordentligt med vetenskapliga studier beträffande samtliga biverkningar från vaccinet. I synnerlighet då det nya vaccinet är ett experimentvaccin innehållande nya komponenter som inte testats i någon större omfattning och under tillräckligt lång tid. Denna överträdelse är tillräcklig för att omedelbart väcka åtal mot de anmälda.

De anmälda har uppvisat en fullständig vetenskaplig oskicklighet, då man har till populationen falskeligen påstått att experimentvaccinet är säkert. Detta experimentvaccin utsätter populationen för enorma risker, där stora delar av populationen kan få bestående men för resten av livet, dödsfall går inte att utesluta.

Vaccinet, livsfarligt nytt experiment vaccin.
• Det föreligger bevis på att vaccinet är helt nytt och inte testat tillräckligt. 
• Det föreligger bevis på att vaccinet saknar data som kan styrka att vaccinet är säkert att ge till:
- barn
- gravida
- astmatiker
- den övriga gruppen i den mänskliga populationen.

• Det föreligger bevis på att vaccinet kan frambringa anafylaktisk (dvs. livshotande) chock.
• Det föreligger bevis på att utrustning för återupplivning måste finnas omedelbart tillgällig vid vaccinationstillfället.
• Det föreligger bevis på att vaccinet kan framkalla dödlig sjukdom.
• Det föreligger bevis på att innehållet i vaccinet kan framkalla en autoimmun reaktion som är farlig och och kan leda till nervskador och i värsta fall döden

Det föreligger bevis på att vaccinet innehåller Tiomersal (form av kvicksilver). Kemikalierna i Tiomersal är dödliga, kan orsaka cancer, hjärn- och leverskador

• Det föreligger bevis på att vaccinet innehåller miljögift.
• Det föreligger bevis på att innehållet i vaccinet klassas som farligt avfall.
• Det föreligger bevis på att ”svininfluensa” vaccinet uppfyller kriterierna för att klassas som biovapen.
• Det föreligger bevis på att vaccinet kan innehålla kända och okända virus från cellkulturen den är framodlad i.
• Det föreligger bevis på att det inte finns tillräckligt med studier på att adjuvanten Squalene (som ingår i vaccinet) är tillräckligt säkert för att få användas i vaccin, avsett för människor.

- Det föreligger däremot bevis på att man har konstaterat att adjuvanten Squalene har haft förödande bieffekter i vaccin injicerat i människor och djur.

• Det föreligger bevis på att virus i vaccin kan öka risken för cancer.
• Det föreligger bevis på att virus i vaccin inte bara ökar risken för cancer, utan även att den typen av cancer kan vara obotlig.

- Svininfluensan skulle ha drabbat framförallt unga människor (20-35 år). Det är ett påstående som är fullständigt felaktigt.

Det föreligger sannolika skäl att de inblandade inkl. Stockholms Läns Landsting har valt att hellre offra medborgarnas hälsa, för på så vis rädda sig själva från att bli avskedade eller avsatta från Institutionen eller från sin politiska position, då det tecknade kontraktet på det otestade pandemivaccinet nu förefaller vara onödigt, oåterkalleligt och dessutom en miljardaffär.

TÄNKER DU FORTFARANDE TA SPRUTAN?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0



bloglovin