bästa kvällen !

åkte ju hem till oliwer igår med alice och emma, lite svårt att hitta dit men sjukt kul va det iallafall !
kom dit vid fem typ ? så spela vi cod och typ dansade haha, sen gick vi ut, så kom en bil och så sa oliwer att det va robin och wictor så alice ställde sig och börja dansa, sen när bilden kom närmre så satt det en tjej där framme så oliwer sa att det inte va dom så då tyckte alice det va lite pinsamt men det va somtur robin och wictor som satt där bak i bilden..
sen gick vi typ upp på vägen en bit, och jag och alice fick världens gapflabb HAHAHA sjukt kul !
sen gick vi iallafall hem till oliwer igen och satte på en film, the eye, den va inte så bra som alla har sagt men aja det var kul ändå ! sen när filmen var slut körde vi snurra flaskan, haha fyfan ! robin och oliwer gjorde en dricka som nån skulle dricka kom inte ihåg vem det var, haha höll fan på att syp ! sen drack iallafall oliwer upp den och jag trodde han skulle spy, eller det trodde nog alla, fyfan va äckligt ! bara lukten gjorde en illamående..
sen efter det gick vi ut i köket och gjorde nudlar och macka, sen gick vi ut och smällde smällare, eller typ 2 stycken för det va för kallt haha, sen gick vi in och såg på american pie - the book of love, och den va mycket bättre än the eye !
sedan kom robins pappa och hämtade honom och wictor, och vid halv ett kom mamma och hämtade mig, alice och emma..
kvällen vart iallafall väldigt lyckad och MÅSTE göras om !

PUSSHEJ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0



bloglovin